Çimstone Tezgah Özellikleri Ve Avantajları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
Çimstone Tezgah Özellikleri ve Avantajları
Çimstone Tezgah Özellikleri ve Avantajları
Çimstone Tezgah Özellikleri ve Avantajları

Çimstone Tezgah Özellikleri ve Avantajları

 

 

Şıklığına Dayanıklılık Katan Çimstone Tezgahlar!

Yaşam tarzımız her geçen gün değişirken mutfaklar da bu değişime ayak uydurarak yemek hazırlanan mekanların dışında konforlu ve şık yaşam alanları haline geliyor. Bu nedenle kişisel beğenilerini mutfaklarına aktararak misafirleri için keyifli bir ortam hazırlamak isteyenler için tezgah seçimi büyük önem taşıyor.

Avrupa standartlarında üretim malzemesi ve teknolojisiyle hazırlanan Çimstone; kolay temizlenmesi ve özel bakım gerektirmemesi, aşınma ve çizilmeye dayanıklı olması nedeniyle tercih ediliyor. Çimstone markasının kendine özgü özellikleri, sadece mutfaklarda değil farklı mekanlarda da çözüm oluyor.

Siz de mutfak tezgahınızı değiştirmek istiyor ancak karar veremiyorsanız Çimstone tezgah özellikleri ve avantajlarına bir göz atın. Çimstone tezgah kullananlar neler demiş, markanın öne çıkan unsurları nelermiş, öğrenin…

 

 

Kuvarsın Işıltısı Evlerinizi Sarsın! Çimstone Tezgah Özellikleri

Kuvarstan oluşan Çimstone, doğanın armağanı kuvars mineralini günümüzün en son teknolojisiyle yeniden şekillendirir. TSE belgeli Çimstone tezgahlar, doğal taş dokularını ana malzemesinin sağlamlığıyla birleştirerek yüzeylere taşır. Çimstone tezgah avantajları ise şunlardır:

  • Asit ve bazlara karşı dirençli

Çimstone tezgah özellikleri arasında ilk sırada, asit ve bazların yıpratıcı etkilerine karşı yüksek dayanıı yer alır. Zeytinyağı, şarap, sirke, limon, çay, meyve suları ve güçlü baharatlar Çimstone tezgah yüzeyleri için sorun olmaktan çıkar.

  • Farklı kullanım alanlarına uygun

Çimstone tezgah modelleri sadece banyo ve mutfaklarda kullanılmaz. Banko, tezgah, tezgah üstü duvar/pano uygulaması, zemin gibi her tür yüzeyde; masa, sehpa gibi dekoratif tasarımlarda da başarı ile uygulanır. Çimstone tezgah özellikleri sayesinde dilediğiniz her yerde bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Şık ve özgün

Çimstone tezgah avantajları arasında farklı renk ve doku seçenekleri sunması da yer alır. Çimstone mutfak ve banyoların modern çizgisiyle mükemmel uyum sağlar, dekorasyon unsurlarıyla bir bütünlük oluşturur.

  • Aşınmaya, çizilmeye dayanıklı

Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars kullanılarak üretilen Çimston tezgah özellikleri içinde kullanıcılarını en memnun eden dayanıklı yapısıdır. Çimstone ile banko üzerinde ekmek tahtası olmadan kesme, dilimleme işlemlerinizi rahatlıkla yapabilir, olağanüstü performansına tanıklık edebilirsiniz.

  • Kolay temizlenme

Çimstone tezgah avantajları arasında kolay temizlemesi de var. Gözeneksiz yapısı sayesinde sıvı emmeyen Çimstone, yüzeyde leke tutmaz, basit bir temizleyicilerle görünümünü korur. Asit ve bazların zararlı ve yıpratıcı etkilerine direnç gösterir. Çimstone tezgah özellikleri arasında kadınların en çok ilgisini çeken budur.

  • Çevreye dost

Üretim teknolojisi ve kullandığı malzeme itibariyle Çimstone tezgahlar çevreye dosttur. Doğal kaynakları korumaya ve imalat teknolojisini geliştirmeye özen gösterir.

  • NSF Belgeli

Yiyecek Hazırlama Alanları Uygunluk Sertifikası olarak bilinen NSF 51 sahibi Çimstone tezgahlar, yiyeceklerin hazırlanabileceği en güvenli yüzey olarak sertifikalandırılmıştır. NSF 51 sertifikası sayesinde Çimstone, ev ve ticari mutfaklarda güvenle kullanılabilir.

Geniş Kullanım Alanı, Mükemmel Tasarımlar

Çimstone tezgah özellikleri ve avantajları kaliteli ürün almak isteyenleri kendine hayran bırakacak cinsten. Beyaz, siyah, bej, gri tonlardaki Çimstone tezgahlar masif ve ahşaplarla mükemmel bir uyum sağlayarak tasarımcılarına geniş bir kullanım alanı sunar. Ayrıca cam, parlak lake kapakların ağırlıklı olduğu modern tasarımlar için pastel renklerle ideal çözümler hazırlar.

Çimstone tezgah modelleri, ayna, cam, deniz kabuğu gibi efektli tasarımlarıyla diğer tezgahlarda olmayan yaratıcı görünümler ortaya çıkarır. Parlaklığını, kuvarsın doğal ışıltısından alan Çimstone tezgah avantajları ile ilk günkü görünümünü koruyan tezgahlar satın almak isterseniz ekibimize ulaşabilirsiniz. Kaliteyi ve şıklığı bir arada yaşayacaksınız…

 

Etiketler
Çimstone
çimstonetezgah
çimstonemutfak
çimstonetezgahı
çimstonemutfaktezgahı
çimstonekuvars
çimstonebanyotezgah
çimstonekuvarstezgah
çimstonemermer
çimstonemutfaktezgahları
çimstonerenkleri
çimstoneürünrenkleri
çimstonerenkkartelası
çimstonemodelleri
çimstoneürünleri
çimstonebanyo
mutfaktezgahları
mutfaktezgahmodelleri
mutfaktezgah
çimstonetezgahfiyatları
çimstonemetresi
çimstonemetrefiyatı
mutfaktasarım
çimstoneürünfiyatları
çimstonefiyatı
gültaşmermer
ataşehirmutfaktezgah
maltepemutfaktezgah
kadıköymutfaktezgah
çimstoneözellikleri
çimstonetekniközellikler
çimstoneblog
çimstonedayanıklımı
çimstonesağlammı
çimstoneçizilirmi
çimstoneleketutarmı
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın