Çimstone Nedir ?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
ÇİMSTONE NEDİR ?
ÇİMSTONE NEDİR ?
ÇİMSTONE NEDİR ?

Çimstone Nedir?

 

 

Tasarım Zenginliği Sağlamlık İle Birleşti...

Çimstone, İtalyan BRETON teknolojisiyle üretilen kuvars esaslı kompoze taştır. Doğada bulunan en dayanıklı taşlardan biri olan kuvarsı kullanan Çimstone; mutfak tezgahı, banyo tezgahı, banko, zemin, merdiven ve cephe uygulamalarında beklentileri karşılayan kalitede ürünler sunmaktadır.

Doku ve tasarım alternatifleriyle farkı mekanlarda dekoratif uygulamalar yapmaya imkan veren Çimstone, ayna, cam, deniz kabuğu, bazalt, pirinç talaşı gibi farklı malzemelerle dikkat çekici efektlere de kavuşabiliyor. Alışılagelmiş yüzey kaplama malzemelerinden uzak, çağdaş mutfak ve banyo kültürünü yansıtan Çimstone tezgahlar hakkında daha detaylı bilgi almak için yazımızı okumaya devam edin…

FOTĞRAF

 

Çimstone Şık ve Özgün Tasarımlar, Dayanıklı Malzeme!

Efes’in doğal taş atmosferi, estetiğin temsilcisi Smyrna’nın şıklığı, Olympos’un taş dokuları, doğanın gücünü sergileyen Terra ve direncin sembolü Tundra gibi çevremizdeki taşlardan esinlenerek tasarımlarını şekillendiren Çimstone tezgah, kuvarsın dayanıklılığından da yararlanarak müşterilerine uzun ömürlü ürünler sunar.

Gözeneksiz yapısıyla zeytinyağı, şarap, sirke, limon, çay ve meyve sularının yüzey altına inmesini engelleyen Çimstone tezgahlar, küf ve bakteri oluşumunu önleyerek sağlığınızı da korur. Basit temizleyiciler kullanarak Çimstone tezgahları sorunsuz ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Çimstone mutfak tezgahı olarak sağlıklı olduğu için önerilirken ayrıca masalarınızda, sehpalarınızda, merdivenlerde ve banyo tuvalet gibi alanlarda da rahatça kullanılır. Özellikle evinizde merdivenler için çimstone kullanarak hem doğal bir görünüm elde edebilir, hem de temizlik açısından kolaylık sağlayabilirsiniz.

Çimstone Tezgah Kullanım Alanları

Doğadaki en sert taşlardan biri olan kuvars mineralini yaratıcı tasarımlarla buluşturan Çimstone tezgahlar, metal veya benzeri malzemelerle çizilmediği, aşınma ve çatlama gibi sorunlarla karşılaşmanıza engel olduğu için hemen her yerde kullanılabiliyor.

Çağdaş teknolojiyle şekillendirilen çimstone tezgah modelleri, 305x140 cm levha boyutları ile banyo ve mutfaklarda istenilen tasarıma uygulanabiliyor. Çimstone mutfak tezgahı ve Çimstone banyo tezgahı sektörde en çok tercih edilen ürünlerden oluyor. Çimstone, banko ve tezgahın yanı sıra;

  • iç mekan duvar,
  • cephe,
  • merdiven,
  • denizlik,
  • süpürgelik ve zemin döşemesi olarak da kullanılabiliyor. Masa ve sehpa gibi dekoratif tasarımlar da Çimstone tezgah teknolojisiyle başarılı bir şekilde uygulanabiliyor.

Sektör olarak; AVM’ler, iş yerleri, hastaneler, laboratuvarlar, yemekhaneler, eğitim kurumları, oteller, restoran ve kafeler de Çimstone tezgahlarından yararlanıyor.

Çimstone Tezgahlar İçin Satış ve Montaj Hizmeti Veriyoruz!

Çimstone tezgahlar, zengin renk skalası ve modelleriyle evlerden iş yerlerine kadar farklı dekorasyonlara imkan tanır. Hijyen ve dayanıklılık özellikleri ilgi çekici olduğu için Çimstone tezgah modelleri mekanın ihtiyaçlarına uygun bir şekilde üretilebilir.

Tezgah Dünyası olarak bizler de müşterilerimize showroom ve kataloglarımızda yer alan Çimstone tezgah modellerinin satış ve uygulama hizmetlerini vermekteyiz. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her iline mekan büyüklüğü ve özellikleri, bireysel ve profesyonel kullanım amaçları, kişi sayısı ve beklentileriniz doğrultusunda Çimstone tezgâh uygulamaları yapmaktayız. Çimstone mutfak tezgahı ve çimstone banyo tezgahı gibi ihtiyaçlarınızı hızla üreterek güvenle mekanınıza uyguluyoruz. Çimstone kullanım alanları hakkında bilgi almak, fiyatlarımızı öğrenmek için satış ekiplerimize ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler
Çimstone
çimstonetezgah
çimstonemutfak
çimstonetezgahı
çimstonemutfaktezgahı
çimstonekuvars
çimstonebanyotezgah
çimstonekuvarstezgah
çimstonemermer
çimstonemutfaktezgahları
çimstonerenkleri
çimstoneürünrenkleri
çimstonerenkkartelası
çimstonemodelleri
çimstoneürünleri
çimstonebanyo
mutfaktezgahları
mutfaktezgahmodelleri
mutfaktezgah
çimstonetezgahfiyatları
çimstonemetresi
çimstonemetrefiyatı
mutfaktasarım
çimstoneürünfiyatları
çimstonefiyatı
gültaşmermer
ataşehirmutfaktezgah
maltepemutfaktezgah
kadıköymutfaktezgah
çimstonemetresi
çimstoneürün
mutfaktezgahçimstone
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın